26 Квітня
Вебінар, Семінар

Закон №2518-ІХ «Гарантування речових прав на об’єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому».

МОН  – майбутній об’єкт нерухомості. СМП – спеціальне майнове право. Особливості правового регулювання. Робота в ЄДЕССБ.

29 Квітня
Вебінар

Посилення мобілізації 2024: нові правила.

Закон підписано президентом!!! Повістки паперові та електронні: що зміниться -ТОП-5 правил та помилок. Електронний кабінет коли запрацює та стане обов’язковим. Е-Реєстр військовозобов’язаних. Перевірки ТЦК: планові та позапланові у 2024 році. АКТ ПЕРЕВІРКИ: практичний кейс на прикладі + зразки документів. Бронювання по-новому в 2024. Штрафи та відповідальність за порушення.

2 Травня
Вебінар

Військовий облік на підприємстві: сучасні правила і практика-2024

Практичні навички оновленого ведення військового обліку: накази, додатки, жінки на ВО: коли ведемо та повідомляємо ТЦК. Звірка даних: внутрішня: з даними працівників, зовнішня: з ТЦК. Планові та позапланові перевірки Генштабу, ТЦК щодо ведення ВО. Відповіді на запитання.

14 Травня
Вебінар

Управлінський облік, показники ефективності та система контролінгу.

14-15 травня!!! Управлінські звіти та показники ефективності. Як створити систему управлінського обліку в компанії. Розробка облікової політики, що має бути прописано. Як побудувати систему операційного контролю. Організація контролю на підприємствах, створювати службу контролю чи ні.

17 Травня
Вебінар, Семінар

Основні засоби в обліку.

Від придбання (виготовлення) до продажу (ліквідації, іншого вибуття). Особливості операцій з основними засобами під час війни.

22 Травня
Вебінар

Автотранспорт та пальне на підприємстві

Мобілізація авто: нові акценти для підприємств, ФОПів та громадян. Головна транспортна первинка: подорожні листи та ТТН, е-ТТН – вже близько! Подорожні листи. Пальне для автівки на підприємстві. Списання пального та нормування. Ремонти та та техобслуговування, правила обліку та документального оформлення. «Шинно-акумуляторний» облік: від придбання до утилізації. Автотранспорт на службі ЗСУ: правила обліку та оформлення. Знищений та втрачений транспорт: коли настане час списання?

23 Травня
Вебінар, Семінар

Трансфертне ціноутворення у податковому обліку.

Як бухгалтеру працювати з трансфертною ціною: Визначення та «пошук» контрольованих операцій. Особливі випадки обґрунтування договірної ціни. (операції не контрольовані, але ціни доводимо за процедурою, як для контрольованих операцій). Принцип «витягнутої руки». Вибір метода встановлення відповідності контрольованої операції принципу «витягнутої руки».

24 Травня
Вебінар, Семінар

Будівельне законодавство воєнного часу. Порядок отримання дозвільної документації, етапи проходження дозвільної процедури та введення в експлуатацію.

Проект Закону № 5655 – прийнято. Реформування системи містобудівного контролю та нагляду децентралізація владних повноважень та розподіл функцій контролю та нагляду. Отримання адміністративних послуг через Е-систему. Отримання права на початок робіт. Початок будівельних робіт. Автоматична реєстрація права на виконання будівельних робіт при наявності всіх документів в Е-системі. Розробка проєктної документації…

24 Травня
Вебінар

Внутрішній аудит: первинка, облікова політика, касові та розрахункові операції, операції із пальним.

Перевірки у воєнний час: до кого можуть прийти та як підготуватися до зустрічі контролерів. Внутрішній аудит обліку: що таке правильна облікова політика і де «живуть» потенційні порушення. Внутрішній аудит первинки: прибираємо істотні недоліки, підсилюємо документальний захист. Розрахункові та касові операції, робота із РРО/ПРРО. Операції із пальним: ліцензії, акцизні склади та інші особливості.

26 Червня
Вебінар, Семінар

Все про роялті та програмне забезпечення (ПЗ) для підприємств 2024! Моделювання бізнесу за допомогою нерезидентів для цілей податкового планування.

Охорона інтелектуальної власності під час війни. Договірні відносини з об’єктами інтелектуальної власності (ОІВ). Гіг-контракти. Роялті в українських реаліях оподаткування. Особливості бухгалтерського обліку інтелектуальної власності. Нюанси роботи в правовому режимі Дія Сіті. Визначення розміру роялті Реструктуризація активів в епоху КІК і BEPS.

23 Липня
Вебінар

Побудова системи оплати праці за результатом: КРІ мотивація

23-24 липня!!! Як створити та вибудувати в компанії систему оплати праці за результатом, яка з одного боку підвищуватиме прибуток компанії, а з іншого – розмір оплати праці співробітникам? Як збалансувати зростання прибутку та зростання фонду оплати праці? Як зрозуміти багато чи мало платить компанія своїм співробітникам?..